Navigovať do servisuBanská Bystrica, Kremnička 3Telefón+421 911 272 886 E-mailinfo@carspot.sk Otváracia dobaPo - Pia: 8.00 - 17.00 h.

CHRÁNTE SA pred korona vírusom. Dezinfikujte sa ozónom

1.4.2020

Nechajte si dezinfikovať Vaše auto v našom autoservise CAR SPOT ozónom


alebo


Dezinfekciu urobíme aj u Vás na Adrese

Ozón je plyn s mimoriadne silnými oxidačnými a dezinfekčnými vlastnosťami. Je 50x účinnejší a 3000x rýchlejší v porovnaní s chlórom. Likviduje baktérie, vírusy, plesne a rôzne ďalšie mikroorganizmy. Likvidácia patogénov ozónom dosahuje 99,9% úspešnosť.

VLASTNOSTI OZÓNU

Ozón je plyn, tvorený tromi atómami kyslíka s mimoriadne silnými oxidačnými a dezinfekčnými vlastnosťami. Jeho silné dezinfekčné vlastnosti ho predurčujú na využitie pri úprave vzduchu aj vody je 50x účinnejší a 3000x rýchlejší v porovnaní s chlórom. Rýchlo sa rozkladá na dvojatomárny kyslík bez prítomnosti ďalších nežiadúcich reziduálnych látok.

Čistenie ozónom veľmi účinne likviduje baktérie, vírusy, plesne a rôzne ďalšie mikroorganizmy. Likvidácia patogénov ozónom je až 99,9% úspešnosť. Ozónom vieme tiež redukovať ROZTOČE a ich negatívny vplyv na zdravie. Pravidelné ozónovanie pomáha eliminovať výskyt hmyzu a ďalších škodcov napr. hlodavcov. Ozón má silné účinky aj zápach organického aj anorganického pôvodu. Poradí si so zápachom a odórom spôsobeného plesňou, cigaretovým dymom, chemikáliami, pohybovými aktivitami (pot v telocvičniach, fitnes centrách), domácimi a úžitkovými zvieratami, nevetranými a zatuchnutými priestormi.

Kde sa všade ozón používa?

Autoservisy a vozové parky. V klimatizáciách áut sa usádza veľké množstvo baktérií, plesní a iných patogénov. Čistenie ozónom ocenia všetci šoféri aj posádka.

Oblasti použitia:

  • sterilizácia potravín (napr. v komore, špajzy, pivnici)
  • čistiace a dezinfekčné práce
  • hotely a penzióny
  • dezinfekcia klimatizácií a interiérov automobilov
  • telocvične, šatne športovcov
  • dezinfekcia ovzdušia interiérov (kancelárie, izby, pracovné priestory)

Akciová cena pre nášho obchodného partnera: od 15 EUR

BA: +421 911 456 225

BB: +421 911 272 886